Acasă > Despre noiXIAMEN FORTOP IMP & EXP CO, LTD înființată în 2010 în Xiamen, Fujian, este specializată în producerea și exportul de produse agricole.


fortop.jpg

Compania noastra ia modern Stiinta Agricultura si Tehnologie ca centru, susține inovația și dezvoltarea, cultivarea științifică, precum și gestionarea eficientă ca bază.


Putem oferi alimente sănătoase, delicioase și nutritive și, de asemenea, putem oferi informații științifice.

Indiferent unde vă aflați în lume,

indiferent de cum este climatul locului tău,

indiferent dacă doriți să cumpărați sau să creșteți alimente sănătoase, delicioase, nutritive, vă invităm să ne contactați în orice moment.


Tehnologia și echipamentele noastre cu efect de seră vă pot oferi plantarea cu varietăți diferite în diferite climate.

Ia ciuperci de exemplu, putem furniza

Sera de ciuperci - Cuibul de ciuperci - Orientare tehnică - Ciuperci proaspete - Ciuperci conservate - Ciuperci uscate - Pulbere de ciuperci.
Cu materii prime sănătoase și stabile, putem furniza alimente proaspete, alimente canned, alimente uscate, FRUCTE & LEGUME POWDER și așa mai departe,

cu o bună calitate și o competitivitate puternică pe piață pe tot parcursul anului.
Avem tehnologie științifică de plantare, bogată experiență în procesarea, depozitarea și transportul produselor alimentare.
Produsele noastre sunt exportate în întreaga lume, și să primească o bună reputație pentru calitate premium și servicii de la clienții noștri.

Bine ați venit clienții din țară și străinătate pentru a negocia cooperarea și dezvoltarea reciprocă cu noi.